B&T - Let's Play Minecraft

A B&T - Let's Play Minecraft sorozat blogja. Ide fogom postolni az új részeket, és a részek közti kisebb átépítéseket is.

Friss topikok

Linkblog

[ELŐZETES] Minecraft Banán módra 5. rész +Verseny felhívás

Banan1 2011.03.03. 14:04

Hogy miért csapok ekkora felhajtást az 5. rész miatt? Nos, több oka is van. Elsősorban az, hogy nem szombati, és nem is keddi napon fog kikerülni, hanem a mai nap során.

A második oka az, hogy a videó 30, ismétlem harminc perces lesz, mert úgy tudom már akármilyen hosszú videót fel lehet tölteni youtubera. Remélem így is van, különben 2 részben kerül fel, amit nem igazán akarok.

A harmadik, és egyben legfontosabb ok pedig az, hogy kihirdetnék egy versenyt.
Sok videó elején van egy kis bevezető. Egy felvillanó név, összevágott klippek, hasonló nyalánkságok. Így hát a feladat egy ilyen készítése lenne. A hossz lehet 1 másodperc, de akár 2 perc is. Igazán nem tudom, hogy nézzen ki, de remélem lesznek jelentkezők, mert aki a legjobbat készíti, annak a művét felhasználom az elkövetkező videókban. :)

-Egy személy több intro-t is készíthet.
-A pályaműveket elküldhetitek a shando@vipmail.hu shando@indamail.hu e-mail címekre, vagy üzenetként youtubeon.
-A 10. rész a határidő, szóval van durván 2 és fél hetetek.

Sok sikert!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://letsplayminecraft.blog.hu/api/trackback/id/tr692707137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dragon123 2011.03.03. 14:17:34

Ez youtube-ra is ki van írva? mert nem sokan ismerik a blogodat (mármint úgy, hogy csak a vidit nézik azt kész.) Mivel én nem tudok ilyet készíteni,ezért hajrá másoknak. :)

Banan1 2011.03.03. 14:19:27

@Dragon123: Az 5. részben beszélek majd róla.

aTube41 2011.05.19. 10:33:52

Kéthét mulva a barátomal lehet felrakunk egy videot yutubra.
süti beállítások módosítása