B&T - Let's Play Minecraft

A B&T - Let's Play Minecraft sorozat blogja. Ide fogom postolni az új részeket, és a részek közti kisebb átépítéseket is.

Friss topikok

Linkblog

BUÉK!

Banan1 2011.01.01. 00:17

BUÉK mindenkinek!

Holnaptól, vagyis mától kezdődik a 2. évad! Igaz, talán ha 1 hónapja kezdtem a sorozatot, de azt hiszem, stílusosabb is így. Egy év lezárása, egy új kezdet. A bázis átrendeződött, elindult a blog... Mindent összevetve nagyobb sikert aratott a sorozat mint hittem volna. Nem is reméltem, hogy elérem a 10. részt, főleg így, hogy halálig tart, és már a 25.-6.-7. részeket vágom. Köszönöm mindenkinek a támogatást, a tippeket-tanácsokat, és azt a lelkesedést, ami miatt értelme van folytatni a sorozatot. Újévi specialként felteszem még most a 24. részt, ami egy kis áttekintés az új bázisról.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://letsplayminecraft.blog.hu/api/trackback/id/tr602551438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pityuka77 2011.01.01. 14:42:33

tök jó lett!!!!!!

így tovább
süti beállítások módosítása